top of page

Informatie komt van de website:
https://www.sportpas.nl/hoorn/jeugdsportpas/home

De gemeente Hoorn werkt samen met diverse sportaanbieders in de gemeente Hoorn. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende sporten zonder dat je direct lid hoeft te worden. Je kunt via sportpas heel veel sporten uitproberen, totdat je de sport vindt die bij je past! Hoe? Lees ook de veelgestelde vragen

Hoe werkt het? 
De eerste keer maak je een (gratis) account aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de sportaanbieder te kunnen informeren. Gebruik je eigen e-mailadres om een account aan te maken. In de handleiding  staat overzichtelijk uitgelegd hoe je een account aanmaakt en hoe je je voor een activiteit inschrijft.

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kan daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruikt worden. Bij e-mail adres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden kan ook. Wel moet dan voor elk kind (elk account) een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je direct inloggen en inschrijven (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op de paarse INSCHRIJVEN-KNOP te klikken helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun je je dan inschrijven. De knop 'Ik wil me inschrijven' staat boven- en onderaan. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking.

Meedoen
Log in met je account en schrijf in via INSCHRIJVEN in de rij met gegevens van de activiteit. Na je inschrijving krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie. Op je profielpagina staat het verkeerslicht achter de activiteit op 'groen' als je je correct hebt ingeschreven. 

Sportaanbod
Klik hier voor het actuele sportaanbod in de gemeente Hoorn. Staat uw sportvereniging, sportschool, fysiopraktijk, hardloopgroep nog niet vermeld op de site, maar organiseert uw wel sport en bewegen? Meld u dan aan als aanbieder en pas schrijf vervolgens de profielpagina op maat. Hiermee zorgt u dat potentiële deelnemers u vinden!

Sporten
Wil je meer weten over welke sporten er in Nederland allemaal zijn van Atletiek tot Zwemmen of een filmpje bekijken over de sport?  Klik dan op de naam van de sport of klik hier voor een overzicht van alle sporten en kijk of de sport ook in de gemeente Hoorn wordt aangeboden.

Sportkeuzetest
Weet je nog niet welke sport bij je past, of wil je meer over een sport weten? Doe dan de sportkeuzetest.  Je beantwoordt veertien vragen, en ziet gelijk welke sporten dan het hoogste scoren. Vul je E-mail adres in en je krijgt de top tien van sporten die het best bij je passen in je mailbox compleet met linkjes naar sportverenigingen in de buurt! Jouw persoonlijke top drie kun je direct toevoegen aan je Sportwensen (op je profielpagina)! Wordt jouw sportwens georganiseerd dan krijg je direct een mail!

Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen.

bottom of page